LUS

 

 

Hej alla!

Vi är Lärarsektionens utskott för sociala aktiviteter (LUS) för verksamhetsåret 2017 och vi arbetar med diverse evenemang och aktiviteter. Allt från lärarpubar, spelkvällar, innebandy, fotboll, dramakvällar, uncut till pysselkvällar. Tveka inte att höra av dig på vår facebooksida om du har några funderingar och/eller vill ha koll på vad vi planerar för olika saker. Vi finns även på instagram, där vi heter liu_lus


Antonia Broén

Hallihallå!
Antonia heter jag och är en 23 årig vilsen gotlänning som virrar runt i Linköping och hoppas på att jag kan återvända till världens bästa ö Gotland så småningom. Men först tänkte jag utbilda mig klart till gymnasielärare i samhällskunskap och religion, jag går mitt andra år nu, så Gotland får överleva utan mig ett tag till. 
Som chef i LUS så innebär det att hålla kolla på att lössen gör det dom ska göra, men även representera LUS i LSEKs styrelse, som chef är man helt enkelt lite spindeln i nätet med många bollar i luften. 
När jag inte pluggar så hänger jag mycket med lössen, kollar på massa töntiga filmer med mina roomies eller scrollar igenom massa coola brudars instagram och låter mig inspireras.


Eveline Hagenklint

Tjabba tjena hallå! 
Jag heter Eveline Hagenklint och är 23 år gammal. Jag kommer från de småländska skogarna, närmare bestämt Nässjö. Jag pluggar mitt tredje år och läser till mellanstadielärare. 
I LUS har jag posten som Lekansvarig, vilket innebär att jag främst är ansvarig över spelkvällar, men även andra event. 
På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och kolla på film/serie. Jag tycker även om att gå på en och annan kravall. Livet är en fest!


Jakob Florhed

Hallå där!
Jakob heter jag, är 23 år gammal och jag kommer från Östergötlands metropol Åtvidaberg, även kallat för "Brewket" på ren östgötska.
Min roll i LUS är att hålla koll på käket, alltså vad/hur mycket som ska lagas till alla våra event och så vidare. Utöver min kärlek till matlagning så har jag även en kärlek till TV-spel, och allt som har med det att göra! 
Det var allt från mig, ha det gött!


Peter Cronstrand

Hej! Jag heter Peter Cronstrand, 24 år och är gyckelansvarig i LUS. Jag är den som ser till att gyckel blir skrivna och framträds på bästa sätt. 
På min egen tid gillar jag tv-spel, serier, musik och fotboll


Elin Lindblom

Hej! Jag heter Elin, är 21 år och kommer från Norrlands huvudstad Umeå. I LUS är jag hurterist med min kollega Emil och vi ansvarar för att hålla i hurteriträningarna som äger rum två gånger i veckan. Vår målsättning är att få lärarstudenter att aktivera sig och dessutom anordnar vi ett Hurterimästerskap. När jag inte arbetar med LUS gillar jag att titta på filmer och serier i mängder och gillar förutom detta att träna en hel del också, speciellt att simträna. 
Vi ses på hurteriet!


.

 


Emil Tidlund

Emil heter jag och i LUS är jag hurterist med min kollega Elin och vi ansvarar för att hålla i hurteriträningarna som äger rum två gånger i veckan. Vår målsättning är att få lärarstudenter att aktivera sig och dessutom anordnar vi ett Hurterimästerskap. När jag inte anordnar LUS-event eller vinner SM-guld i innebandy, så är jag en jordnärakille med fötterna på jorden. Jag älskar sport i alla dess former och missar inte en sekund av Jönköpings Södras framfart i Allsvenskan.


Jakob Emanuelsson

Tjenare!! Jag heter Jakob Emanuelsson, 24 år och kommer från Skånes stolthet, Lund. Min post i LUS är sekreterare & bokning. Det innebär att jag fixar våra mötesprotokoll, bokar det vi behöver till våra event samt sköter en del administrativa saker. Jag är en social kille som tycker att armhävningar, dips och andra saker på gymmet är rätt gött. 

 

Nadja Kouravand

Hejsan! Mitt namn är Nadja, jag är 21 år och kommer från den charmiga lilla hålan Finspång. Jag läser till gymnasielärare i svenska och historia och är nu inne på min tredje termin. I LUS heter min post PR- och design ansvarig, vilket innebär att jag ofta står bakom kameran eller sitter framför datorn och fixar med bilder och event. Min uppgift är att visa för omvärlden vad som händer på våra event, men också uppdatera om vad vi i LUS har i kikaren framöver. Ibland får jag designa lakan och märken också, så det gäller att ta fram sin kreativa sida. Det är ett spännande och utmanade jobb men framförallt väldigt roligt!Olle Lindquist

Hallojsan!
Jag heter Olle och är pubansvarig i LUS, det innebär att jag är ansvarig över lärarpubarna som sker en gång i månaden. Jag kommer ursprungligen från Stockholm och mina favoritintressen är film och musik, jag är verkligen en riktig filmnörd. Så vill du prata film eller öl så är jag rätt person att prata med.

 

Olof Björkman

 

Hej alla glada, Olof Björkman heter jag och är kassör i LUS. Det betyder att jag har koll på alla rikedomar LUS har. Lite mer info om mig är att jag kommer från Stockholm och är 23 år ung. På min fritid älskar jag att glo på serier, kolla på sport, spela dataspel samt laga och framför allt äta god mat.

Sanna Johansson

Hallå där!
Mitt namn är Sanna. Jag är 23 år och på rymmen från min hemstad Motala. Shh..!
På LiU pluggar jag mitt tredje år till mellanstadielärare och när jag inte pluggar så spelar jag yatzy eller sträckkollar serier.
Som materialansvarig i LUS håller jag ordning på allt vi äger. Jag ser även till att det som ska finnas på plats vid våra event finns på plats. Det blir en och annan runda i trafiken, så när RixFM sviker mig har jag bra musik nära till hands!

 

 

 


 

 

 

 

 

© Copyright 2018, Lärarsektionen vid Linköpings Universitet