LÄXMÄSTERIET

Läxmästeriet (LÄX) är Lärarsektionens festeri som anordnar fester och evenemang under året. Våra evenemang är till för både lärarstudenter och andra studenter på campus. Under året har vi ett par evenemang som riktar sig specifikt till dig som lärarstudent.

Du känner igen oss på våra stassar som har ett svart och ett rött ben, och våra hoodies med lila ryggmärken!

Oss hittar du enklast på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/Laxmasteriet, där kan du hålla koll på alla våra evenemang. Vi finns även på Instagram (@laxmasteriet). Följ oss gärna där också!

 


 

Chef
Kassör

Hej! Emilia Jonsson heter jag och är chef för Läxmästeriet.  Jag är 22 år gammal och kommer från den lilla staden Sala. Jag ska börja mitt andra år på ämneslärarutbildningen med inriktning samhällskunskap och svenska. Som chef ser jag till att festeriets arbete rullar på och har koll på att alla gör det som de ska göra. Ett roligt jobb om du frågar mig! På fritiden gillar jag att träna och äta kladdkaka .Om det är något du vill fråga mig? chef@laxmasteriet.se

Tjeeena! Sofie heter jag och kommer från den härliga sommarstaden Oskarshamn. Jag är snart 23 år och ska börja mitt andra år med inrikting F-3. Jag har posten kassör och håller koll på våra pengar. Jag älskar tacos, kan äta det varje dag i flera veckor, livets rätt!

 

Öl & Bar
Mat/Sittning

Hej mitt namn är Fredrik Birgersson något jag verkligen tycker om är när alla har det bra. Jag pluggar på ämneslärarprogrammet med inriktning mot gymnasiet. Mina ämnen är historia och samhällskunskap. Jag läser fjärde året till hösten. I Läxmästeriet har jag posten öl & bar. Min post går ut på att se till att det finns god dryck till alla och att allt rörande dryckesservering går smidigt. En kul grej med min post är att man får möjlighet att träffa mycket roligt folk.

Hej, jag heter Anton Cederfeldt Vahlne. Jag är 22 år gammal och kommer från Malmö. Min post är Mat och sittning, det betyder att jag är ansvarig för mat på alla våra evenemang och är ansvarig för sittningar vi organiserar. Kul fakta om mig är att jag kan över 100 av världens flaggor i huvudet utan större anledning. Hoppas vi ses under detta året!

 

Biljett & Bokning
Lek

Hej alla goa och glada! Mitt namn är Sofia Rindert och jag är 23 jordsnurr gammal och läser mitt andra år på LIU till grundskollärare inriktning 4-6! ????   Jag kommer ifrån Sveriges bästa landskap, småland yihooo! I läxmästeriet är jag biljett- och bokningsansvarig, superkul ju! Utöver allt det här så älskar jag att prata, golden retrivers, choklad och halloumi! PUSS OCH KRAM

 

Hello! Jag heter Emilia Sandström, oftast kallas jag dock för Sandis. Jag är 22 år gammal och kommer från Kungsbacka, vilket är en stad 3 mil söder om Göteborg. Jag pluggar till ämneslärare mot gymnasiet och är nu inne på mitt andra år. På fritiden blir det mycket Netflix och häng med min mops Louise. Jag är lek-ansvarig i Läxmästeriet. Denna post innebär att jag roddar fulvinsrundor, lunchtävlingar och annat lek-relaterat. Jag har också upptäckt att min post medför ett stort intresse för lekredskap, så jag har numera lägenheten fylld med rockringar, koner, mm.. så hojta till om du vill vara med o leka!

 

 

Gyckel
Dekor

Tjabba, tjena, hallå! Mitt namn är Jonathan och jag är 22 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och studerar mitt tredje år mot gymnasielärare i Samhälle och Engelska. Jag är gyckelansvarig i Läxmästeriet 18/19 och det innebär att jag på ett sätt eller annat ligger bakom alla gyckelframträdanden som rör Läxmästeriet. När jag inte river av C-ackord på gitarren gillar jag att lyssna på Eurovisionlåtar och komma fram till Star Wars teorier som blir motbevisade i kommande filmer. Hoppas vi syns! Ha det!

Halloj!
Jag heter Märta Strand och är 24 år gammal. Jag läser mitt andra år här på Liu, inriktning F-3.
Det bästa jag vet är att åka skidor men man får inte åka för länge så man missar afterskin, den är väldigt viktig den med!
Min post i Läxmästeriet är Dekor. Det innebär att jag under det kommande året kommer pimpa till alla våra fester och sittningar för att få det där lilla extra. Ballonger,glitter,girlanger och vimplar, som dekoransvarig är det bara fantasin som sätter gränser.. och ibland vår kassör tyvärr ????

 

Material & Inköp
Textil & Märke

Hejsan hoppsan, Oliver Wärnå heter jag och det är jag som är Material- och Inköpsansvarig i Läxmästeriet 18/19! Jag är 22 år gammal och kommer från Sveriges minsta storstad, Skövde! Mitt arbete i Läxmästeriet går ut på att transportera saker till och från våra fester och event, backa med släp och handla på Biltema. Jag tycker också att silvertejp är det absolut bästa som finns!

Hej! Jag heter Mimmi, är 26 år och kommer från Stockholm. Jag är inne på mitt tredje år som ämneslärare i trä- och metallslöjd, engelska och svenska som andra språk mot årskurserna 7-9 . I Läxmästeriet är jag textil & märkesansvarig vilket innebär att jag under det kommande året kommer att spendera mycket tid framför Photoshop och illustrator, där jag kommer att designa märkena till våra olika event.
På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och titta på en och en annan serie.

 

LJUD & LJUS
Spons

Tjaaa, Anton heter jag och jag är 21 år gammal! Född och uppvuxen på plats här i underbara Linköping och i år sitter jag ansvarig för ljud & ljus i Läxmästeriet! Detta innebär att det är mitt fel om strobe-lamporna hänger snett, mikrofonerna slutar fungera eller om Gucci Gang spelas 7 gånger på en kväll!

Hej! Mitt namn är Elias Landegren och jag kommer från Stockholm. Jag pluggar nu mitt andra år till 7-9 lärare i ämnena samhällskunskap, religion och geografi. I Läxmästeriet har jag posten Sponsansvarig vilket kort och gott innebär att jag försöker leta sponsorer till våra event. Tiden jag inte spenderar med Läx eller plugg brukar jag ägna åt att se på mitt kära AIK dominera i Allsvenskan. Vi ses på en fest nära dig!

Webb & PR
 

Tjenare! Jag heter Alexander, är 20 bast och har posten Webb & Pr i Läx. Född och uppvuxen här i Linkan, läser till gymnasielärare i engelska och svenska. I runda svängar kan man säga att Webb & Pr går ut på att hantera alla sociala medier, sköta hur vi gör reklam för våra event och designa biljetter/eventbanners. Det ingår även en hel del arbete som rör IT och generell datorhantering. Annat om mig: Jag tycker World of Warcraft, fjortisdunk och himmelsk röra. Jag tycker inte om kapris och ankor. Jag blev faktiskt attackerad av en anka precis innan ovanstående bild togs.

 

 

© Copyright 2018, Lärarsektionen vid Linköpings Universitet